Moderne tuin
tuinwerkzaamheden
vijver tuin
Sfeer bloem
moderne tuin
LET OP: Deze pagina is niet ontwikkeld door van Maanen en Leyten Hoveniers zelf maar dient als inhoudpagina om gevonden te worden met zoekmachines, mocht u interesse hebben in het onderwerp wat behandeld wordt op deze pagina neem contact op met van Maanen en Leyten Hoveniers.

Strakke tuinen

Heeft u binnen in uw woning een strak interieur en wilt u deze stijl graag door trekken tot in uw tuin? Wij zijn u graag van dienst met het ontwerp van uw nieuwe tuin. Een strakke tuin hoeft, in tegenstelling tot wat veel mensen vaak denken, niet saai te zijn.

Nieuwe ideeën

Bent u op zoek naar een nieuw idee voor uw tuin? De tuin is een rustpunt dat onderdeel van uw huis is. Als u kiest voor een strakke tuin dan krijgt uw nieuwe tuin harmonie en rust. Ervaar een duidelijke vormgeving, strakke lijnen en een mooie beplanting.

Tegenwoordig kunt u overal inspiratie vandaan halen voor uw tuin. Laat ons uw wensen weten en samen met u ontwerpen we een unieke en bovendien strakke tuin. Onderhoudsvriendelijk of juist toch met verschillende bloemen en mooie groene planten, struiken en bomen.

Rechte lijnen, bouwkundige materialen

Strakke tuinen zijn rustgevend door de rechtlijnigheid en de exclusieve uitstraling. Geen bonte mix van bloemen en planten die tussen elkaar door staan maar juist een samenhangende eenheid die versterkt kan worden door het gebruik van natuursteen en grote terrastegels.

Iedere tuin is anders en daarom is de keuze en het gebruik van bepaalde materialen en kleuren afhankelijk van uw eigen wensen en ideeën. U kunt bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een strakke tuin met een minimum aan beplanting maar met bijzondere accessoires. Beplanting geeft uw tuin vaak net dat beetje extra sfeer.

Leg ons uw wensen voor en samen met u maken we een afspraak om de tuin en de mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerp voor uw nieuwe, strakke tuin is bij ons hoveniersbedrijf in goede handen.