Moderne tuin
tuinwerkzaamheden
vijver tuin
Sfeer bloem
moderne tuin
LET OP: Deze pagina is niet ontwikkeld door van Maanen en Leyten Hoveniers zelf maar dient als inhoudpagina om gevonden te worden met zoekmachines, mocht u interesse hebben in het onderwerp wat behandeld wordt op deze pagina neem contact op met van Maanen en Leyten Hoveniers.

Tuinarchitectuur

Om een tuin onder architectuur aan te leggen dient u iets dieper in de buidel te tasten. Door een expert bij uitstek wordt een plan gemaakt waardoor uw stukje braakliggend terrein wordt omgetoverd in een waar paradijs. Uw persoonlijke wensen worden in de uitvoering verwerkt.

Ons eigen idee was om diepte aan te brengen waarop de architect goed geanticipeerd heeft en enkele niveauverschillen voorstelde, om voor het aangezicht meer ruimte te krijgen. In het begin van de tuin komt een trap naar een lager tuinniveau, met aan weerszijden een talud met gazon en bloemperken. De weg loopt door via een pad met vlonders van bankirai, hiernaast komen flinke borders waar exclusieve plantensoorten zullen herrijzen. Naar het midden van de tuin staat een vijverpartij met een kleine fontein gepland, de muur van de achterliggende stenen berging krijgt een lichtblauwe teint, hierdoor lijkt de vijver groter. Als laatste een kleine trap naar een zitkuil aan de zonkant. De klinkers in genuanceerde kleurstellingen worden op een voorgedrukt motief gelegd. Via de architect zijn we bij de uitvoerder gekomen , ze werken nauw samen aan dit project van hoogwaardige tuinarchitectuur. Het heeft ongeveer een week geduurd voordat de fraaie tuin was aangelegd. De kosten zijn wel iets hoger dan de aanleg van een standaardtuin, maar u krijgt wel een uniek ontwerp. Dit heeft een gunstig effect op de prijs van uw huis. In feite is tuinarchitectuur een investering in de toekomst, zodra de tuin in volle bloei staat zal dit zonder twijfel tot een waardestijging van uw koopwoning leiden.