Moderne tuin
tuinwerkzaamheden
vijver tuin
Sfeer bloem
moderne tuin
LET OP: Deze pagina is niet ontwikkeld door van Maanen en Leyten Hoveniers zelf maar dient als inhoudpagina om gevonden te worden met zoekmachines, mocht u interesse hebben in het onderwerp wat behandeld wordt op deze pagina neem contact op met van Maanen en Leyten Hoveniers.

Tijd voor een tuinarchitect en/of hovenier!

De tuin omgooien, makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begint u en hoe moet het worden. Er moeten keuzes gemaakt worden over welke planten, bomen, hagen of bloemen handig zijn om te plaatsen om het tot een mooi geheel te maken. Het inschakelen van een tuinarchitect en/of hovenier is dus niet zo’n slecht idee. Zij kunnen ervoor zorgen van de tuin geen last, maar een lust te maken!

Een hovenier denkt vanuit het praktische en een tuinarchitect vanuit het esthetische. Om voor een tijd een mooie tuin te hebben is deze combinatie van belang. Zodat deze tuin niet alleen gemakkelijker te onderhouden is maar er ook nog eens mooi uitziet. Het is geheel moeiteloos een tuinarchitect of hovenier te benaderen en om advies te vragen. Ook informatie over het onderhoud en instructies zitten daarbij omdat zij hier volledig in zijn gespecialiseerd.

De keuze is dan ook aan u, wilt u een exclusief tuin ontwerp of slechts een advies. Precies op de wijze zoals u die prettig vind. Ook de kosten heeft u zelf in de hand door het brede aanbod. Er wordt een beplantingsplan gemaakt, een ontwerp en deze kunnen beide overzichtelijk worden gevisualiseerd door middel van tekeningen of 3D schetsen. Ook deze vakmannen gaan met hun tijd mee!

U wensen en eigenschappen zijn belangrijke factoren waar zij zich op richten. Maar boven dat ook het contact met de natuur. De werkwijze en het materiaalgebruik worden daar op aangepast. Bijbehorende onderhoudsmaterialen zijn dan ook verkrijgbaar na het aanleggen van uw nieuwe tuin. Uiteraard kunt u het onderhoud ook aan deze vakmannen overlaten!