Moderne tuin
tuinwerkzaamheden
vijver tuin
Sfeer bloem
moderne tuin
LET OP: Deze pagina is niet ontwikkeld door van Maanen en Leyten Hoveniers zelf maar dient als inhoudpagina om gevonden te worden met zoekmachines, mocht u interesse hebben in het onderwerp wat behandeld wordt op deze pagina neem contact op met van Maanen en Leyten Hoveniers.

Tuinadvies: uw persoonlijke smaak samen met onze touch!

Bij elk mens en elk huis past een tuin met specifieke kenmerken. Die kenmerken samen leiden tot een persoonlijk tuinadvies. Onze hoveniers kunnen u daarbij helpen.

Waar begint u?
Of het nu gaat om een ontwerp voor een nieuwe tuin, een (gedeeltelijke) herinrichting of een nieuwe look creëren in een tuin waar u verder best tevreden over bent, het begint met het in kaart brengen van uw wensen. Dat klinkt makkelijker dan het is. Een tuin hoort bij u en bij uw huis en samen vormt het één geheel, passend bij uw manier van leven.
U kunt vast eens nadenken over:

  • de stijl en sfeer: een strak design, een natuurlijke, romantische of juist een mooie, maar wel praktische tuin.
  • de verhouding groen en bestrating: de nadruk kan liggen op een mooie natuurlijke sierbestrating of juist op de beplanting. Bedenk ook hoe de tuin er in de winter uit moet zien.
  • het gebruik van de tuin: spelende kinderen, ruimte voor een terras, een regenbestendige plek om te barbecuen.
  • Tuinonderhoud: werkt u graag in de tuin of laat u het liever aan een tuinman over? Hoeveel tijd heeft u beschikbaar en wat ligt binnen uw vermogen? Een boom vakkundig snoeien is wellicht meer een klus voor een hovenier.

Tuinadvies is samen werken aan een passend plan voor uw tuin.
U geeft uw wensen en ideeën aan en onze hoveniers voegen daar hun kennis, ervaring en persoonlijk inzicht aan toe. Zo werken we met elkaar aan een plan van aanpak, dat uitgaat van uw huidige situatie en de tuin waar u naar toe wilt. We werken toe naar een mooie en aantrekkelijke tuin in elk seizoen passend bij uw budget. Wilt meer weten over onze manier van werken en een tuinadvies op maat, neemt u dan contact op via het formulier op onze website. Wij denken graag met u mee.