Moderne tuin
tuinwerkzaamheden
vijver tuin
Sfeer bloem
moderne tuin
LET OP: Deze pagina is niet ontwikkeld door van Maanen en Leyten Hoveniers zelf maar dient als inhoudpagina om gevonden te worden met zoekmachines, mocht u interesse hebben in het onderwerp wat behandeld wordt op deze pagina neem contact op met van Maanen en Leyten Hoveniers.

Onderhoud van uw tuin door een tuinman

Heeft u nauwelijks tijd voor het onderhoud van uw tuin of heeft u zelf niet de mogelijkheid om uw tuin te onderhouden? Dan kan het inhuren van een tuinman u een uitkomst bieden. Hij onderhoudt uw tuin en zorgt dat uw tuin mooi blijft met als doel dat u niet dagelijks in uw tuin aan het werk hoeft.

Onze taken

Onze taken bestaan uit: het maaien en zaaien van gras, het snoeien en verwijderen van onkruid, uw tuin herinrichten en aanleggen en het opruimen en afvoeren van tuinafval. Door uitbesteding van het maaien van gras houdt u veel tijd over. Dit is een terugkomende taak die vooral in perioden dat er veel regen valt veel tijd in beslag neemt. Dan is het gras hard en moet het gras met regelmaat worden gemaaid. U doet er goed aan twee keer per jaar voldoende tijd uit te trekken voor het verwijderen van onkruid en het snoeien van uw planten en bomen. Wij hebben hier kennis over en ervaring in en het kost ons minder tijd. Zo nu en dan is het tijd voor de herinrichting van uw tuin. Wij kunnen u hierin adviseren. Het opruimen e afvoerren van tuinafval is een zware klus en is tijdrovend. Dit werk kost ons minder tijd door onze ervaring.

Kosten

De kosten van een tuinman zijn gemiddeld € 35 tot € 45 per uur. Hoe lang wij in uw tuin bezig zijn, is afhankelijk van het werk dat u uitbesteed en de grootte van uw tuin. Ook heeft de inrichting van uw tuin invloed op de kosten. Als u het tuinonderhoud door een professional wilt laten uitvoeren, kunt u kiezen voor en onderhoudsabonnement. Bij het overwegen van het inhuren van een professional is het verstandig als u meerdere hovenier offertes met elkaar vergelijkt.