Moderne tuin
tuinwerkzaamheden
vijver tuin
Sfeer bloem
moderne tuin
LET OP: Deze pagina is niet ontwikkeld door van Maanen en Leyten Hoveniers zelf maar dient als inhoudpagina om gevonden te worden met zoekmachines, mocht u interesse hebben in het onderwerp wat behandeld wordt op deze pagina neem contact op met van Maanen en Leyten Hoveniers.

Een hovenier is vakbekwaam en neemt u werk en tijd uit handen

Bij een mooi huis behoort een goed onderhouden mooie tuin. Niet iedereen heeft de tijd om zo’n tuin aan te leggen of zelfs te onderhouden. Heeft u er ooit aan gedacht om een professionele hovenier in de armen te nemen, die u al het werk uit handen neemt?

Aanleg tuin

Een hovenier is wat aanleg van tuinen betreft een echte vakman. Door middel van een intake gesprek vertelt u de hovenier wat uw wensen voor de tuin zijn. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een siertuin, onderhoudsarme tuin in Engelse of Japanse stijl. De hovenier kan uitstekend advies geven over de invulling van de tuin en hij weet precies welke planten er goed naast elkaar kunnen groeien. Bovendien hoeft u geen tuingereedschap aan te schaffen. De hovenier heeft alle benodigde gereedschappen zelf en kan ook voor de levering van planten zorgen. Het zal u een hoop tijd schelen wat aanleg betreft en u haalt professioneel vakbekwaam persoon. Hij zal een waar kunstwerk van uw tuin maken, waardoor het huis nog mooier wordt en de waarde van uw huis zal doen stijgen.

Onderhoud tuin

Heeft u al een mooie tuin, maar bent u niet in staat om de tuin te onderhouden, dan kan de hovenier ook een uitkomst zijn. U spreekt van te voren af met welke regelmaat de hovenier uw tuin moet onderhouden. Tevens spreekt u af wat u graag door hem wilt laten doen. Het wooncomfort wordt een stuk aangenamer met een onderhouden tuin. Kortom, wilt u graag iets aan uw tuin laten doen, maar bent zelf niet in staat om er wat aan te doen. Neem dan contact op met Van Maanen en Leyten Hoveniers en wij zullen gezamenlijk ervoor zorgen dat uw tuin de mooiste van de buurt wordt.

Hovenier voor regio Noord-Brabant & Limburg.

0497 516 316 Bekijk foto’s Onze werkwijze